Case de pariuri comparate

In urma comentariilor si evaluarile facute de membrii olbg fiecare casa de pariuri a primit un rating. Aceasta te poate ajuta sa sa decizi in legatura cu deschiderea unui cont la una din casele de pariuri prezentate mai jos

Daca deschizi un cont la mai multe case de pariuri iti maresti cosiderabil profitul prin selectarea celor mai bune cote disponibile si poti alege dintr-un numar foarte mare de oferte speciale .

Fiecare casa de pariuri are o promotie unica. Recomandarea noastra este ca atunci cand deschizi un cont sa iei in cosiderare calitatea cotelor, serviciul cu clientii, numarul de piete, si promotiile disponibile.

 • Sportingbet

  5 din 5 bazat pe 65 comentarii

  £15 Back-Up Bet

  Sportingbet este una din cele mai cunoscute case de pariuri online din lume. Cu peste 2 milioane de clienti din Europa, Australia, Canada, America de Sud si Africa de Sud , Sportingbet ofera posibilitati noi de pariere in fiecare zi si o gama larga de promotii.

  18+, jocresponsabil.ro, Se aplica T&C

  Comentarii Sportingbet!

 • Betfair

  4 din 5 bazat pe 12 comentarii

  Lansata in 2000, Betfair a devenit cea mai mare companie de jocuri de noroc online din UK si cea mai mare case de pariuri de tip exchange din lume. Betfair pretinde ca ofera cote cu 20% mai mari decat casele de pariuri traditionale iar acesta pare sa fie principalul motiv pentru care are 1,7 milioane de jucatori activi.

  18+, jocresponsabil.ro, Se aplica T&C

  Comentarii Betfair!

 • Unibet

  4 din 5 bazat pe 44 comentarii

  Unibet este o casa de pariuri infiintata in 1997 si listata la Bursa de Valori. Ofera o platforma pentru pariuri sportive, cazinou, jocuri si poker online pentru 8.9 milioane de clienti in peste 100 de tari ceea ce face din Unibet unu din cei mai mari operatori de pariuri online.

  18+, jocresponsabil.ro, Se aplica T&C

  Comentarii Unibet!

 • 888.ro

  4 din 5 bazat pe 24 comentarii

  888sports este listata la Bursa de Valori din septembrie 2005 si a devenit in scurt timp una din cele mai cunoscute case de pariuri din lume. Oferta celor de la 888sports este foarte diversificata. Pe langa sporturile cunoscute se mai poate paria pe Fotbal Australian, Fotbal Galic, Curse de Caini, UFC si Politica.

  18+, jocresponsabil.ro, Se aplica T&C

  Comentarii 888.ro!

 • NetBet

  5 din 5 bazat pe 10 comentarii

  Oricare ar fi sportul care va pasioneaza cand vine vorba de pariuri – fotbal, tenis, crichet, rugby, golf – NetBet are cate ceva pentru fiecare. NetBet se deosebeste de multe site-uri de pariuri datorita varietatii de promotii, bonusuri si oferte de bun venit! Astfel, oferim jucătorilor nostri sansa de a castiga gratuit inca de la primul pariu! NetBet este un site sigur, fiabil, reglementat si controlat. Devenind rapid unul dintre cele mai populare site-uri de pe piata britanica, NetBet este de asemenea una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online din Europa.

  18+, jocresponsabil.ro, Se aplica T&C

  Comentarii NetBet!