Informatii despre OLBG


Ce este OLBG?

OLBG este o comunitate si un ghid online pentru a te ajuta sa pariezi.
Nu suntem o casa de pariuri dar avem linkuri catre mai multe case de pariuri. Scopul principal al OLBG este de a te ajuta sa gasesti usor evenimente pe care poti paria si de a pune la dispozitie informatii utile despre evenimente: cele mai bune cote, biletul zilei, sfaturi si ce tipuri de pariuri poti efectua.
 

Cum lucram?

1. OLBG este un site ce iti pune la dispozitie gratuit continutul, a carui mentenanta costa neluand in calcul premiile gratuite pe care le oferim.
2. Pentru a mentine o eficienta ridicata nu ne putem permite sa raspundem la intrebari ale caror raspuns se gasesc pe site sau in sectiunea Ajutor.
3. Filozofia OLBG este de a incerca sa investim maxim de timp si bani pentru a imbunatati site-ul, orice ajutor fiind bine venit:)
 

Cum pot ajuta OLBG?

OLBG este un site pus la dispozitie utilizatorilor gratis, ce castiga bani din publicitate pentru casele de pariuri. Exista patru metode prin care ne poti ajuta:
1. Ajuta-ne sa pastram costurile scazute prin a pune intrebari doar atunci cand este cu adevarat necesar si cand esti sigur ca acestea nu au un raspuns in sectiunea de ajutor.
2. Sa folosesti linkuri de pe OLBG cand deschizi conturi la casele de pariuri online, casinouri online, camere de poker, cat mai des, caci asa castigamnoi bani.
3. Impartaseste informatii utile cu ceilalti membri prin pronosticuri si pe forum pentru a face pariatul mai bun pentru toti.
4. Spune-le prietenilor tai despre OLBG.
 

De ce atat de multe erori?

Principiul nostru este de a imbunatati site-ul cat mai repede posibil. Poti spune ca tot site-ul este in teste pentru ca incercam tot timpul sa aducem imbunatatiri. Datorita acestui lucru o sa fie erori din cand in cand, dar in general sunt rezolvate in cateva minute.
De asemenea avem tendinta de a nu verifica textele foarte mult, preferand sa investim timp in devoltarea de unelte. Daca am verifica tot nici pana acum n-am fi lansat! Insa daca gasesti erori si ele nu dispar intr-o ora te rugam sa ne contactezi.
 

Pot sa-mi fac reclama pe OLBG?

Suntem dornici sa discutam oferte de media pe home page si alte pozitii cheie din forum. Nu ezita sa ne contactati folosind formularul de contact.