Despre pariurile gratuite

Pariurile gratuite si bonusul la depunere sunt o modalitate foarte buna de a-ti mari suma de bani pe care o folosesti pentru pariuri sportive online, cu riscuri minime daca utilizezi strategiile corecte. Aproape toate casele de pariuri le ofera atunci cand deschizi un cont - si desi se impun unele conditii, cum ar fi un deposit minim sau parierea unei sume minime inainte de a obtine pariul gratuit, acestea nu sunt greu de indeplinit. Nu toate casele de pariuri online ofera bonus la depunere sau pariuri gratuite membrilor din Romania dar in lista de mai jos vei gasi cele mai bune oferte pentru pariorii romani si le poti accesa daca dai click pe link-urile de pe aceasta pagina.

Reguli pariuri gratuite & bonus la depunere

Casele de pariuri online au termeni diferiti in ceea ce priveste acordarea pariurilor gratuite de aceea dupa deschiderea unui cont verifica regulamentul promotiei si conditiile in care poti beneficia de pariul gratuit. Modul de obtinere al bonusului la depunere presupune de obicei introducerea unui cod in timpul sau dupa prima depunere, fiecare casa de pariuri avand termeni si conditii diferite

Exemplu 1. Indeplinesti conditiile si obtii un pariu gratuit de 25 $. Daca folosesti pariul gratuit pe o cota de 4,00 si castigi, ar trebui sa-ti fie restituiti 100$ in cont (insa pariul gratuit folosit nu se restituie si vei primi doar profitul realizat cu el, adica 75$)

Exemplu 2. Ca sa retragi bonusul la depunere trebuie sa rulezi suma depusa plus bonusul de mai multe ori in functie de regulamentul casei de pariuri iar daca soliciti retragerea inainte de indeplinirea acestor conditii e foarte posibil sa pierzi bonusul si sa fie decontat din contul tau.