Cu OLBG.RO, nu ne putem opri din a castiga. Cota de 5.40 castigatoare pe un bilet acumulator de tenis in a patra zi de la US Open, prin care am ramas cu un profit consistent de €44 obtinut la casa de pariuri Betfair.

  • Pentru primul pont, avand cota cea mai mica, 1.50, am mizat pe succesul castigatoarei de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, in fata Soranei Cirstea. Desi reprezentanta tarii noastre a jucat un meci solid, partida s-a incheiat in doua seturi in favoarea letonei.

 

  • La a doua selectie, ne-am bazat pe faptul ca Adrian Mannarino si Bjorn Fratangelo sunt doi jucatori apropiati ca valoare, iar meciul va produce un minim de 4 seturi. Zis si facut, francezul a castigat cu 3-1 la seturi, fructificand cota cea mai mare de pe bilet, 2.00.

 

  • Ultimul pont le-a avut in prim-plan pe romancele Monica Niculescu si Ana Bogdan, care au jucat un meci pasionant, lung de aproape 3 ore. Monica s-a impus cu lejeritate in primul set, fructificand handicapul -2.50 game-uri pe care am pariat la o cota de 1.80.

VEZI AICI BILETUL CASTIGATOR!

Care sunt ponturile din tenis pentru ziua de astazi? Verifica aici.

NU RATA CEA MAI BUNA PROMOTIE PENTRU AZI, 1 SEPTEMBRIE!