Norrkoping v Hacken Suedia Allvenskan. Gazdele sunt mici favorite in aceasta intalnire si asta se datoreaza rezultatelor bune obtinute recent. Au ajuns la 4 victorii consecutive in toate competitiile si la 3 pe teren propriu. Cu toate ca Norrkoping inscrie multe goluri, 37 in 17 etape, nu acorda mare atentie si fazei defensive. In ultimele 5 dispute acasa au primit gol de fiecare data cu exceptia jocului cu Gefle. Hacken vine dupa o victorie cu 4-2 la Elfsborg si asta spune multe despre forta lor ofensiva.

Foloseste oricare din ponturile la pariuri, din biletul zilei, pentru a participa la concursul de pronosticuri pe fotbal.

Vaduz v Lucerne, Elvetia Super League. Campionatul este abia la inceput insa lucrurile sunt cat se poate de evidente in aceast meci. Vazuz a inscris in toate cele 3 etape, inclusiv in fata celor de la Basel. Luzern este clar echipa mai in forma, adunand 6 puncte din 9 posibile. Oaspetii vin dupa o infrangere pe teren propriu, cu Basel, insa au jucat extrem de bine, inscriind de doua ori.


Basel v Young Boys, Elvetia Super League. Derby-ul campionatului a fost de multe ori unul deschis cu multe goluri inscrise. Basel are un inceput de sezon excelent, cu 3 victorii din tot atatea meciuri, in timp ce Young Boys a inregistat un esec suprizator pe teren propriu cu Lugano. Cu toate astea, oaspetii au inscris 6 goluri in ultimele 2 partide, cu Thun si Shakhtar. Atacul gazdelor este impresionant, reusind 11 goluri in 3 meciuri. Ambele formatii practica un fotbal ofensiv iar GG pare un pariu sigur.

Poti sa iti faci biletul zilei daca accesezi pagina "Ponturi pariuri sportive" si folosesti betslip-ul.