Viking v Rosenborg, Norvegia Tippeligaen. Intalnirile directe dintre cele doua echipe s-au lasat in majoritatea cazurilor cu multe goluri. Rosenborg este clar echipa mai in forma, reusind sa castige 13 din 18 etape desfasurate pana in momentul de fata. Au o medie de peste 2 goluri marcate pe meci si cu sigurata o vor face si astazi macar odata. Viking este o echipa pragmatica cu un joc defensiv bun insa au primit gol in toate din ultimele 5 jocuri. In conditiile in care ambele echipe au o aparea slaba, cel mai probabil vom asista la goluri de ambele parti.

Foloseste oricare din ponturile la pariuri, din biletul zilei, pentru a participa la concursul de pronosticuri pe fotbal.

Thun v Grasshoppers, Elvetia Super Liga. Statistica este cat se poate de clara in aceasta partida. Thun a inscris 5 goluri in ultimele 2 meciuri dar in acelasi timp au si primit 8. Grasshoppers practica un fotbal extrem de ofensiv iar rezultatele recente sunt dovada acestui lucru. Au marcat 7 goluri cu Apollon, Luzern si St Gallen dar au si primit 9. Este destul de evident ca atat Thun si Grasshoppers sunt formatii care nu acorda mare atentie defensivei si in mod normal ar trebui sa vedem o partida deschisa cu multe goluri.


Bristol Rovers v Cardiff, Anglia EPL Cup. Oaspetii sunt usor favoriti si asta se datoreaza faptului ca vin dintr-o liga superioara. Chiar si asa, Bristol a avut rezultate exceptionale pe teren propriu, in sezonul trecut, 13 victorii si un egal in ultimele 14 etape. Cu doar 2 victorii in 11 meciuri disputate in deplasare ma indoiesc ca cei de la Cardiff vor avea o prestatie buna astazi.

Poti sa iti faci biletul zilei daca accesezi pagina "Ponturi pariuri sportive" si folosesti betslip-ul.