Brighton v Rotherham, Anglia Championship. Campionatul abia a inceput insa se poate observa ca gazdele sunt intr-o forma extrem de buna. Din cele 3 jocuri disputate pana in momentul de fata, Brighton a castigat 2 fara sa primeasca gol. De cealalta parte avem o echipa cu o defensiva permisiva care a fost depasita de 8 ori in 3 partide. Avantajul terenului propriu, forma de moment si defensiva solida sunt motive intemeiate sa merg pe victoria favoritilor de astazi.

Foloseste oricare din ponturile la pariuri, din biletul zilei, pentru a participa la concursul de pronosticuri pe fotbal.

Copenhagen v Apoel, Champions League Calificari. Cipriotii au ajuns in aceasta faza a competitiei inextremis, dupa ce au inscris golul calificari in minutele de prelungiri ale meciului cu Rosenborg. Nici evolutia cu TNS din deplasare nu a fost una convingatoare, ceea ce ma face sa cred ca APOEL are mari probleme de concentrare cand joaca departe de casa. Copenhaga continua seria fara infragere, ajungand la 8 partide neinvinsi in toate competitiile. Mai impresionante sunt cele 9 victorii consecutive obtinute acasa, inscriind in medie 3 goluri pe meci. 


Steaua v Man City, Champions League Calificari. Gazdele au avut rezultate bune recent, castigand 4 partide consecutive fara sa primeasca gol. Pe cat de bine arata statistica bucurestenilor diferenta de valoare este extrem de mare. Man City este antrenata de Guardiola si cu siguranta va lua lucrurile cat se poate de serios. Chair daca victoria cu Sunderland din weekend a fost chinuita, Kevin de Bruyne, Sterling si Sergio Aguero vor avea o misiune usoara impotriva defensivei steliste.

Poti sa iti faci biletul zilei daca accesezi pagina "Ponturi pariuri sportive" si folosesti betslip-ul.