Fenerbahce v Grasshoppers, Europa League Calificari. Toate atuurile sunt de partea turcilor. Au avantajul terenului propriu, au castigat cu Monaco in preliminariile Champions League si au ajuns la 3 victorii consecutive acasa. De partea cealalta avem o formatie cu o defensiva extrem de slaba, primind 11 goluri in ultimele 5 jocuri. Statistica este cat se poate de clara si orice rezultat in afara victoriei celor de la Fenerbahce poate fi considerat o mare surpriza.

Foloseste oricare din ponturile la pariuri, din biletul zilei, pentru a participa la concursul de pronosticuri pe fotbal

Sassuolo v Red Star, Europa League Calificari. Italienii au trecut fara drept de apel de Luzern in dubla mansa, cu scorul general de 4-1. Desi arata bine statistica celor de la Sassuolo trebuie mentionat ca elvetienii au jucat timp de 60 minute in inferioritate numerica, la partida retur. Red Star practica un fotbal ofensiv motiv pentru care ultimele 12 meciuri s-au terminat cu peste 2,5 gouri. Au marcat 4 goluri in dubla cu Ludogorets din preliminariile Champions League si au toate sansele sa o faca si astazi. Este lesne de inteles ca Sassuolo va reusi sa inscrie.


Austria Vienna v Rosenborg, Europa League Calificari. Austriecii nu traverseaza cea mai buna perioada. Au primit 7 goluri in partidele cu Rapid Vienna si Sturm Graz, reusind totusi sa marcheze in ambele jocuri. Rosenborg este clar echipa mai in forma, ajungand la 4 victorii consecutive in prima liga norvegiana. Marea problema a oaspetilor este defensiva care a cedat in 4 din ultimele 5 partide. Avand in vedere ca se vor intalni 2 echipe care nu se apara organizat, voi merge pe GG.

Poti sa iti faci biletul zilei daca accesezi pagina "Ponturi pariuri sportive" si folosesti betslip-ul.