Valerenga v Bodo/Glimt, Norvegia Tippeligaen. Gazdele sunt mari favorite in aceasta seara. Au ajuns la 4 victorii consecutive inscriind in medie 3 goluri pe meci. Mai impresionant este faptul ca au castigat in fata unor formatii puternice precum Molde, Sarpsborg si Brann. Oaspetii aduna puncte cu dificultate, reusind sa obtina doar 2 in 4 etape. Avand in vedere ca Bodo/Glint este o formtie cu o defensiva slaba, Valerenga ar trebui sa castige fara mari probleme.

Foloseste oricare din ponturile la pariuri, din biletul zilei, pentru a participa la concursul de pronosticuri pe fotbal

Malaga v Osasuna, Spania Primera Division. Chiar daca meciurile amicale nu sunt foarte relevate intr-o analiza, am motive sa cred ca Osasuna nu va opune o mare rezistenta diseara. In conditiile in care oaspetii nu pierdut 4 din ultimele 5 jocuri de pregatire, imi este greu de crezut ca vor reusi sa schimbe ceva in prima etapa din campionat. Malaga a fost mereu o formatie pragmatica, cu un joc solid in defensiva. Au avut o prestatie excelenta in perioada de pregatire, castigand 8 din 9 meciuri.


Lyon v Caen, Franta Ligue 1. Pe cat de bine arata statistica celor de la Lyon, intalnirile cu Caen au fost mereu imprevizibile. Un lucru este cert, meciurile dintre cele doua formatii au fost deschise, ultimele 5 terminandu-se cu peste 2,5 goluri marcate. Nici de aceasta data nu ar trebui sa fie diferit in conditiile in care Caen a castigat in ultima etapa cu 3-2 iar Lyon cu 3-0. 

Poti sa iti faci biletul zilei daca accesezi pagina "Ponturi pariuri sportive" si folosesti betslip-ul.