Inter Milan vs Fiorentina, Italia Serie A.

Gazdele traverseaza o forma foarte slaba reusind sa castige un singur meci in ultimele 5 partide. Singurul motiv pentru care sunt favoriti astazi este recordul bun de pe teren propriu. Au ajuns la 3 victorii consecutive pe San Siro si au primit gol doar de la Torino. De cealalta parte avem o echipa care avea 8 meciuri fara infragere pana la intalnirea din Europa League cu PAOK. Sa nu ne lasam pacaliti de ultimul rezultat al oaspetilor pentru ca erau deja calificati in primavara europeana.

Napoli vs Sassuolo, Italia Serie A.

Ambele formatii sunt intr-o forma slaba, in special Sassuolo care a ajuns la 8 meciuri fara victorie. Chiar daca Napoli are mari probleme in atac, este greu de crezut ca nu vor reusi sa inscrie de minim 2 ori in fata unei formatii care a primit 6 goluri in ultimele 2 deplasari.CFR Cluj vs Pandurii, Romania Liga 1.

Cota pentru victoria gazdelor a crescut de la 1,33 la 1,42 cu cateva ore inainte de meci insa statistica este cat se poate de clara. Pandurii sunt intr-o cadere continua reusind sa adune doar 1 punct in 4 etape. CFR Cluj se afla la polul opus cu 4 vctorii in utimele 5 partide si o medie de 2 goluri marcate pe meci in jocurile disputate acasa.

Poti sa iti faci biletul zilei daca accesezi pagina "Ponturi pariuri sportive" si folosesti betslip-ul.