Dinamo vs Steaua, Romania Liga 1.

Derby-ul din aceasta seara este mai echilibrat decat arata cotele. Dinamo a pierdut o singura partida in ultimele 7 jocuri si vine dupa un succes la Voluntari. Oaspetii au impresionat in meciul cu Osmanlispor insa nu au arata acelasi fotbal cu Botosani. In conditiile in care Steaua isi creaza ocazii cu greu iar atacantii nu traverseaza cea mai buna forma, este greu de crezut ca vor reusi sa castige toate cele 3 puncte in aceasta seara.

Botosani vs Gaz Metan, Romania Liga 1.

Ciudat de mare cota pentru revelatia acestui campionat. Medias se afla la doar 4 puncte de lider-ul Steaua si vine dupa 11 partide fara infragere. Botosani este o echipa cu un joc solid pe teren propriu insa infragerea cu Voluntari este un motiv de ingrijorare. Consider ca forma de moment si moralul jucatorilor este mai important decat avatajul terenului propriu iar cea mai buna alegere pare sa fie X2.Guingamp vs Nice, Franta Ligue 1.

Ambele formatii ocupa poziti neasteptat de sus in clasament. Nice a fost liderul campionatului pentru o perioada destul de lunga si poate ramane in fruntea Ligue 1 daca castiga in aceasta seara. Guingamp traverseaza o perioada buna ajungand la 7 partide fara infragere si 3 egaluri consecutive. Avand in vedere ca Nice a fost invinsa in ultimele 2 deplasari, vor avea o misiune extrem de grea cu Guingamp.