Pariurile online sunt un fenomen in continua crestere chiar si la noi in tara. Nesurprinzator, si in Romania au inceput sa apara numeroase aplicatii de pariuri sportive, care ofera ponturi gratis, informatii, avancronici sau bonusuri de pariere.

In Appstore vei gasi o multime de aplicatii pentru pariuri sportive, dar care sunt cele mai bune? Care dintre ele merita descarcate si utilizate?

Exista cateva aplicatii romanesti care merita atentia pariorului interesat sa afle ce e nou in lumea sportului.

Aplicatia OLBG Romania, disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS este una dintre ele. 

Aplicatia noastra OLBG.RO este una din cele mai bune din Romania atunci cand vine vorba despre ponturi gratis. Oferim ponturi bune si selectii alese in fiecare zi, pe diverse sporturi.

De exemplu, la capitolul "pariuri fotbal" ne situam pe locul al 2-lea in ceea ce priveste cautarile de pe Appstore, imediat dupa aplicatia Casa Pariuri Sportive. Mai mult decat atat, avem un rating de 5 stele, superior celor anterior mentionati, care dispun doar de o stea si jumatate.

Din fericire pentru pariori, toate aplicatiile din topul cautarilor sunt gratuite.

Una dintre aplicatiile cu rating bun, exceptand OLBG.RO este cea a celor de la Sportingbet. O aplicatie bine pusa la punct, unde poti paria direct de pe mobil, fara sa intri pe site. Sportingbet ofera statistici actualizate si sugestii de pariuri, 2 elemente care te pot ajuta enorm atunci cand esti in impas cu privire la pariul urmator pe care vrei sa il plasezi.Situatia nu este foarte diferita nici cat priveste pariurile pe tenis. 

OLBG ocupa tot locul al doilea si la acest capitol, seconand aceeasi aplicatie, Casa Pariuri Sportive (aplicatia bookmakerului Casa Pariurilor). 

Aplicatia Casa Pariurilor poate fi descarcata de pe site-ul casamobile.ro. De apreciat la aceasta aplicatie este ca ofera informatii cu privire la echipele de start, in cazul unui meci de fotbal, dar si servicii de livescore, chiar si pentru tenis. Astfel, nu vei mai avea nevoie de FlashScore, LiveScore sau o alta aplicatie pentru a fi la curent cu ceea ce se intampla in meciul pariat de tine.Nu rata urmatorul bilet castigator oferit de aplicatia noastra OLBG.RO!

Aplicatia OLBG.RO poate fi descarcata pe:

Cateva motive pentru care merita sa-ti descarci aplicatia de mobil OLBG.RO

In fiecare zi gasesti ceva nou. Fie ca este vorba despre ponturi gratis sau oferte de pariere - bonusuri, pariuri gratuite - in fiecare zi vei gasi ceva nou pe aplicatia noastra.

Gasesti ponturi din mai multe sporturi. Intr-adevar, punem accent pe fotbal si tenis, dar vei putea gasi ponturi si din baschet, hochei, box si multe alte discipline sportive. 

Poti sa pariezi ponturile pe care le consideri bune direct din aplicatie. Nu ai nevoie sa intri pe browser. Pur si simplu, gasesti ponturile care iti convin, apesi "pariaza" si plasezi ponturile la casa de pariuri preferata de tine.

DESCARCA APLICATIA OLBG.RO!