Începând din martie 2018, felul în care organizăm competițiile de pronosticuri pe OLBG România se va schimba.

BONUS SPECIAL IN LUNA MARTIE PE OLBG.RO: BONUS 100% LA UNIBET PANA LA SUMA DE 300 RON!*

*18+, jocresponsabil.ro, se aplica T&C

Pentru a putea câștiga un premiu cash în concursurile de pariuri, va trebui să ai deschis cel puțin un cont la o casă de pariuri printr-un link olbg.ro. Contul trebuie să fie deschis începând cu data de 1 martie 2018.

Ce-mi iese mie din asta?

Simplu: dacă te bucuri de experiența OLBG România, te bucuri de faptul că poți participa și câștiga bani cash la concursurile noastre cu participare gratuită, iar vrei ca lucrul acesta să continue, avem nevoie de sprijinul tău.

Când deschizi un cont la o casă de pariuri și acesta va fi confirmat, vei deveni MEMBRU OLBG VIP și vei primi intrare la toate competițiile de pronosticuri pentru toată durata în care acestea vor fi organizate.

În luna calendaristică în care vei deschide un cont nou la o casă de pariuri printr-un link olbg.ro, îți vom DUBLA orice premiu în bani pe care îl vei câștiga.

De ce faceți această schimbare?
Ușor de răspuns: fără membri care folosesc link-urile noastre și ne susțin, nu putem finanța premiile pe care le-am oferit de-a lungul celor 4 ani până acum.
Suntem un partener al caselor de pariuri, așa cum știi, și depindem de membrii noștri, care ne pot ajuta deschizând conturi la case de pariuri prin link-urile noastre, de pe olbg.ro.

Vrem să-i răsplătim și să-i sprijinim pe membrii care ne susțin.

Dar am deja un cont la o casă de pariuri
Înțelegem că mulți dintre voi au deja conturi deschise la casele de pariuri online. Dar dispunem de o ofertă largă de bookmakeri online din care îți poți alege unul  - vizitează pagina cu casele de pariuri online - și planificăm să adăugăm tot mai mulți bookmakeri în fiecare lună.

 1. Alege o casă de pariuri la care nu ai încă un cont și deschide-ți un cont!

 2. Anunță-ne când ai deschis un cont trimițându-ne un mesaj, în care ne comunici username-ul tău olbg.ro și username-ul tău de la casa de pariuri.

 3. Îți vom oferi acces special pentru a putea vedea competițiile exclusive

 4. La sfârșitul lunii vom verifica cu fiecare casă de pariuri pentru a vedea dacă ai deschis și ai folosit noul cont, iar apoi îți vom plăti toate premiile!

Deja am deschis un cont la o casă de pariuri folosind link-urile voastre

Aceasta este o nouă regulă. Vor fi luate în calcul doar conturile noi deschise prin link-urile noastre de pe olbg.ro și confirmate.

DEVINO MEMBRU OLBG VIP ȘI PROFITĂ DE TOATE ACESTE AVANTAJE

Vrem să-i răsplătim pe adevărații noștri susținători

Trece-mă pe listă! Ce trebuie să fac?
Atunci când te gândești să deschizi un nou cont la o casă de pariuri, deschide-ți-l folosind unul din link-urile noastre de pe această pagină și vei câștiga status VIP pentru următoarele niveluri. Asigură-te că ne trimiți un e-mail aici, în care ne spui care este casa de pariuri la care ți-ai deschis cont, care este username-ul la acea casă de pariuri, username-ul de OLBG, data la care ți-ai deschis contul și suma depusă (primul depozit). La confirmare, vei fi calificat pentru statutul de VIP OLBG. 

Nivelurile de statut VIP

 • Deschizi un cont nou la o casă de pariuri                                = VIP

Dacă această schimbare va fi o reușită vom face disponibile și următoarele niveluri de membru VIP, cu beneficii adăugate în acest an.De ce ar trebui să devin membru VIP deschizând un cont la o casă de pariuri prin link-urile OLBG România?
Avem nevoie de sprijinul tău pentru a continua să organizăm concursurile de pronosticuri și, mai ales, pentru a putea să oferim premiile cash în fiecare lună pe OLBG România. Suntem o companie care câștigă bani atunci când utilizatorii site-ului deschid conturi la case de pariuri utilizând unul dintre link-urile noastre.

Gândește-te așa:

Ai putea să-ți deschizi contul direct pe site-ul casei de pariuri

 • Bonusurile de bun venit sunt aceleași, dar, de fapt, avem multe oferte special, exclusive pentru tine, pe care le poți accesa doar prin intermediul OLBG

Ai putea să-ți deschizi un cont la o casă de pariuri printr-un alt site

Îți oferă acel site oportunitatea de a câștiga gratuit bani cash în fiecare lună, precum o facem noi pe OLBG România? Dacă vei observa internetul și/sau media socială, foarte puțini afiliați și parteneri oferă ceva înapoi din ceea ce câștigă prin link-urile caselor de pariuri. OLBG este numărul 1 în ceea ce privește răsplătirea comunității și susținătorilor săi cu premii cash, bilete la evenimente sportive și multe altele.

POȚI să-ți deschizi un cont printr-un link OLBG România

 • Poți să fii liniștit știind că vom continua să organizăm competiții de pronosticuri, articole interesante cu strategii de pariere, avancronici de pariere și ponturi zilnice, care te ajută să găsești cele mai bune pariuri ale zilei.

 • Nu doar atât, dar știm că avem membri care deja au conturi deschise la case de pariuri, sau nu și-au deschis folosind link-urile noastre, de aceea vrem să ne asigurăm că ne răsplătim susținătorii – unul dintre ei poți fi tu!

OFERTE EXCLUSIVE OLBG VIP

Multiplicatorul de Premii Cash
Când devii VIP OLBG ROMÂNIA, îți poți multiplica orice premiu cash câștigat în competițiile de pronosticuri OLBG România în luna în care ai deschis și ai făcut primul deposit la o casă de pariuri folosind unul dintre link-urile noastre
De exemplu
Un membru OLBG VIP își deschide un cont la o casă de pariuri în luna martie și câștigă următoarele premii

 • Pronosticuri Fotbal                                          - €50

 • Pronosticuri Tenis                                            - €25

 • Premii cash câștigate în martie în total = €75

Ca membru VIP acesta va primi dublu: €75 x 2  = €150

Competiții de pronosticuri exclusive membrilor VIP
Acum ești un membru VIP și vei putea participa în competiții private OLBG România, împotriva altor membri VIP, cu condiția să strângem suficienții membri.

De exemplu, gândește-te la Cupa Mondială 2018 din Rusia. Vom organiza un concurs de pronosticuri cu ocazia acestui eveniment, dar NUMAI pentru MEMBRII VIP.

Vor fi multe alte competiții destinate EXCLUSIV VIP-urilor de-a lungul anului!

ÎNCEPE ASTĂZI DESCHIZÂNDU-ȚI UN CONT LA O CASĂ DE PARIURI PRINTR-UN LINK OLBG.RO

 1. Deschide un cont nou la o casă de pariuri

 2. Anunță-ne când ai deschis un cont nou și trimite-ne un mesaj, cu username-ul tău olbg.ro și username-ul tău de la casa de pariuri

 3. Îți vom seta special contul pentru ca tu să poți vedea competițiile exclusive

 4. La sfârșitul lunii vom verifica cu casa de pariuri pentru a vedea dacă ai deschis și ai folosit contul, iar pe urmă îți vom plăti toate premiile câștigate.