Revenirea dupa vacanta de iarna n-a fost de bun augur pentru Hertha Berlin, si nici pentru Borussia Dortmund. Hertha a pierdut in deplasare cu Stuttgart, scor 1-0, in timp ce Dortmund a remizat, scor 0-0, cu Wolfsburg, pe teren propriu. 

Hertha Berlin vs. Borussia Dortmund, vineri 19 ianuarie, ora 21:30 - avancronica si ponturi fotbal Bundesliga

In acest sezon, Borussia Dortmund a fost departe de constanta aratata in sezoanele precedente. Cu 8 victorii, 5 egaluri si 5 infrangeri in 18 etape, Borussia ocupa locul al patrulea, la doua puncte in spatele ocupantei locului secund, RB Leipzig.

Hertha Berlin, in schimb, se claseaza pe locul al 11-lea. Interesante sunt linia de clasament si golaverajul celor de la Hertha Berlin. Acestia au inregistrat 6 victorii, 6 egaluri si 6 infrangeri, si un golaveraj de 26-26. 

OFERTA LIMITATA: CASTIGA €30 IN LUNA IANUARIE!

Pe teren propriu, Hertha a acumulat 4 victorii din 9 meciuri, un palmares similar cu cel avut de Borussia in deplasare. Dortmund se poate lauda, totusi, cu al doilea cel mai bun atac din campionat, avand 39 de goluri inscrise pana in acest punct al sezonului.

Statistici Hertha Berlin si Borussia Dortmund in Bundesliga:
  • Hertha: 4V, 2E, 3I pe teren propriu
  • Dortmund: 4V, 3E, 2I in deplasare
  • Berlin, golaveraj 26-26
  • Borussia, 39 de goluri marcate (al doilea cel mai bun atac)
PONTURI: 

PARTICIPA LA CONCURSUL DE PRONOSTICURI PE TENIS - AUSTRALIAN OPEN - PREMII CASH IN VALOARE DE €250! PARTICIPARE GRATUITA