Tottenham Hotspur are astazi ocazia de a urca pe locul 3, in cazul unei victorii pe Anfield Road. Sarcina oaspetilor nu este deloc facila, in conditiile in care Liverpool este neinvinsa pe teren propriu in acest campionat, si vine dupa 3 victorii consecutive. 

Liverpool vs. Tottenham, duminica 4 februarie, ora 18:30, Stadionul Anfield Road - avancronica si ponturi fotbal Premier League

Infrangerea suferita de Liverpool la Swansea, care a survenit exact dupa victoria cu Manchester City, a socat multa lume, dar aceasta nu este prima situatie in care Liverpool surprinde prin inconstanta din rezultate.

AFLA AICI CUM POTI CASTIGA BANI CASH!

Jurgen Klopp se confrunta in continuare cu mari dificultati in a pune echipa pe drumul victoriei, in mod sustinut, iar acest meci va fi un nou test pentru „cormorani”, care trebuie sa faca un meci mare pentru a castiga, in conditiile in care Spurs au a patra cea mai buna aparare din campionat.

Tottenham abordeaza acest duel cu curaj, venind dupa o victorie cu 2-0 impotriva lui Manchester United, pe Wembley, la mijlocul saptamanii. Christian Eriksen a punctat in primul minut al jocului, dupa care Jones si-a inscris un autogol, iar scorul pauzei a ramas si cel final.

  • In ultimele 5 meciuri directe dintre Tottenham si Liverpool s-au inregistrat 2 remize, 2 victorii Liverpool si un succes semnat de Tottenham. 

In deplasare insa, Tottenham nu a stralucit in actuala stagiune, suferind 4 infrangeri in cele 12 partide disputate departe de casa. In cele mai recente 5 meciuri in deplasare, Spurs au obtinut doar 2 victorii. 

PONTURI: 

Biletul zilei, cota 2

Participa gratis la concursuri de pronosticuri pe fotbal, tenis, baschet si poti castiga premii cash sau pariuri gratuite, fara niciun risc!