Meci tare in NBA, la noapte. Boston Celtics se dueleaza cu Houston Rockets, intr-un meci in care Kyrie Irving va incerca sa demonstreze ca ii este superior lui James Harden. 2 jucatori fenomenali, care conduc cu brio 2 echipe foarte solide in acest sezon, prin urmare ne putem astepta doar la un meci spectaculos, ofensiv si cu rezultat final incert.

Boston Celtics vs. Houston Rockets, vineri 29 decembrie, ora 03:00, TD Garden - avancronica si ponturi baschet NBA

Pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii, Boston Celtics formeaza echipa momentului in campionatul american de baschet. Din pozitia de lideri ai Conferintei de Est, gruparea din Boston abordeaza cu incredere acest duel dificil, in care primesc vizita locului 2 al Conferintei de Vest, Houston Rockets.

In mod neasteptat, ambele echipe au pierdut cate 3 meciuri in ultimele 5 etape, acest lucru fiind inca o dovada a faptului ca sezonul regulat este extrem de lung, iar jucatorii au nevoie, sporadic, de pauze. Ingrijorator pentru texani insa este faptul ca au pierdut 3 meciuri la rand - 2 infrangeri cu echipele din Los Angeles, Lakers si Clippers si un esec cu Oklahoma City Thunder.

Boston Celtics a cedat, recent, in favoarea celor de la Miami Heat, New York Knicks si Washington Wizards. Mai mult decat atat, 3 din ultimele 4 meciuri jucate acasa de Boston au fost pierdute, semnaland astfel o usoara scadere de forma. 

Houston Rockets, de cealalta parte, a obtinut 4 victorii in ultimele 5 meciuri jucate in deplasare, statistica ce sporeste imprevizibilitatea rezultatului final al acestei partide.

OFERTA SPECIALA: CASTIGA €20 CASH!

Se anunta asadar un meci extrem de greu de prezis, in conditiile in care ambele echipe au fost extrem de puternice pana in acest punct al sezonului, dar au avut cateva ultime saptamani realmente nereusite.

Statistici Boston Celtics si Houston Rockets in NBA: 

  • Houston Rockets marcheaza, in medie, 115 puncte per meci
  • Boston Celtics inscrie, in medie, 103 puncte per meci
  • Boston, 3 infrangeri in precedentele 4 meciuri jucate acasa
  • Houston Rockets, 3 infrangeri consecutive inaintea acestui duel

PONTURI:

€10 EURO GRATUIT LA BETFAIR EXCHANGE*

*18+, jocresponsabil.ro, se aplica T&C