Cleveland Cavaliers porneste ca mare favorita in meciul din aceasta noapte, de la ora 01:00, pe care il va disputa pe teren propria in compania ocupantei locului 8 in Conferinta de Est, Detroit Pistons. 

Oaspetii au in continuare sanse reale la calificarea in play-off si formeaza una dintre surprizele placute ale actualei editii a campionatului american de baschet, NBA.

Cleveland Cavaliers vs. Detroit Pistons, luni 29 ianuarie, ora 01:00, Quicken Loans Arena, Cleveland, Ohio - avancronica si ponturi 1x2 baschet NBA

Detroit vine la Cleveland fara doi baschetbalisti in lot, care absenteaza astazi din cauza unor motive medicale. Este vorba despre Jackson si Leuer, ale caror sanse de joc sunt infime, din nefericire pentru Pistons.

La gazde, intregul lot este disponibil si apt de joc, inclusiv vedetele LeBron James si Isaiah Thomas.

Ca forma recenta, niciuna dintre cele doua formatii nu sta excelent. Detroit a dezamagit crunt in ultimele etape, pierzand 5 meciuri la rand in campionat, in timp ce Cavs s-au impus in doar 2 din precedentele 5 meciuri.

OFERTA LIMITATA: CASTIGA €30 CASH!

Marea problema a celor de la Cleveland in momentul de fata este apararea, care i-a impiedicat sa ajunga aproape de victorie in meciurile cu Oklahoma City Thunder si San Antonio Spurs, doua dintre echipele mai solide ale campionatului.

In fapt, Cleveland a fost umilita de OKC, cu scorul de 148-124, in urma cu o saptamana, bifand contraperformanta de a fi incasat minim 30 de puncte in fiecare din cele 4 sferturi de joc.

Pe teren propriu, Cleveland a alternat victoriile cu infrangerile in anterioarele 5 meciuri, inregistrand 3 victorii si 2 esecuri. In ultimele 5 meciuri jucate in deplasare de catre Detroit Pistons, acestia au castigat unul singur.

PONTURI: