In noaptea dinspre 14 spre 15 decembrie, in NBA se disputa 5 meciuri, printre care Cleveland Cavaliers vs. Los Angeles Lakers. Noaptea de baschet american incepe cu un duel interesant, echilibrat intre Detroit Pistons si Atlanta Hawks, si se incheie cu o confruntare poate la fel de fascinanta precum cea pe care o vom analiza, Golden State Warriors vs. Dallas Mavericks.

Cavs vs. Lakers suna la o prima vedere ca o partida dezechilibrata si sunt sanse ca meciul sa aiba un singur sens. Iata lucrurile pe care trebuie sa le stim inainte sa facem predictii la pariuri pe acest meci cu scopul de a obtine profit la pariuri pe baschet azi. 

Cleveland Cavaliers vs. Los Angeles Lakers, vineri 15 decembrie, ora 03:00, Quicken Loans Arena - avancronica si ponturi baschet NBA

Echipa lui LeBron James trece printr-o perioada fenomenala. Cavs au castigat 16 din ultimele 17 meciuri si ocupa locul secund in Conferinta de Est, unde lideri momentan sunt castigatorii de anul trecut ai Conferintei, Boston Celtics. Pe teren propriu insa, Cleveland s-a simtit excelent si are toate sansele sa recupereze terenul fata de Celtics. Cu o victorie in aceasta noapte, Cleveland ar ajunge la al zecelea succes consecutiv acasa.

Los Angeles Lakers, pe de alta parte, este departe de echipa de acum 10 ani, care domina NBA cu Kobe Bryant in prim-plan. Acum, Lakers ocupa locul al 11-lea in Conferinta, dar au in continuare sanse la a prinde un loc de play-off, intrucat sezonul regulat nu a ajuns nici macar la jumatate. Lakers au 3 infrangeri in ultimele 5 etape, dar succesele obtinute recent cu Denver Nuggets si Chicago Bulls ar putea constitui plusul de moral de care au nevoie in aceasta noapte, in ceea ce va fi unul dintre cele mai grele meciuri pentru ei in acest sezon.

CASTIGA €20 IN BANI CASH FARA SA RISTI NIMIC. AFLA CUM POTI CASTIGA

Statistici Cleveland Cavaliers si Los Angeles Lakers in NBA: 

  • Lakers - 10 victorii in 26 de etape
  • Cavaliers - 20 de victorii in 28 de etape

In acest meci nu vor evolua pentru gazde Rose, Shumpert si Isaiah Thomas, in timp ce Dwaynde Wade este incert.

PONTURI: CAVS HANDICAP -9 PUNCTE si REZULTAT DUBLU: CAVS - CAVS (cotate cu 1.90 si 1.53 la BETFAIR)

Biletul zilei, 15 decembrie