Seria de 4 victorii consecutive a celor de la Los Angeles Clippers a fost oprita de Oklahoma City Thunder, vineri dimineata, dar echipa din LA traverseaza o perioada suficient de buna pentru a se putea gandi la o victorie in fata campioanei en-titre, Golden State Warriors.

Misiunea gazdelor este, fara discutie, extrem de dificila, dar jucand pe teren propriu si beneficiind de sprijinul suporterilor gazda, Clippers pot face un meci mare impotriva echipei lui Durant si Curry.

Din fericire pentru fanii baschetului din Romania, dar si pentru pariorii interesati de ponturi NBA, acest meci se va disputa la o ora accesibila Romaniei, anume 22:30.

Los Angeles Clippers vs. Golden State Warriors, sambata 6 ianuarie, ora 22:30 - avancronica si ponturi NBA

GSW are o singura infrangere in precedentele 5 meciuri. A fost un esec pe teren propriu, suferit de echipa californiana in favoarea celor de la Charlotte Hornets, care au bifat astfel una din cele mai mari suprize ale stagiunii pana acum. Warriors abordeaza acest meci dupa o victorie solida obtinuta in Texas, unde au invins-o la ea acasa pe Houston Rockets.

Clippers a pierdut, la o diferenta de 10 puncte, partida cu OKC, dar ramane in continuare in crestere de forma. Clasarea actuala, locul 9, o tine pe LA Clippers suficient de aproape de locurile care califica in play-off.

AI SANSA DE A CASTIGA €30 CASH!

Statistici LA Clippers si GS Warriors in NBA: 

  • Clippers marcheaza, in medie, 106 puncte per meci
  • Warriors puncteaza, in medie, 115 puncte per meci
  • GSW, 31 victorii, 8 esecuri / 39 meciuri
  • LAC, 17 victorii, 20 infrangeri / 37 meciuri

PONTURI: 
- Betfair -

Biletul zilei, 6 ianuarie