La o prima vedere, duelul dintre New York Islanders si Detroit Red Wings pare dezechilibrat, cu gazdele plecand mari favorite la victorie. Dar cele doua grupari sunt despartite doar de 8 puncte in clasament, iar acest lucru in conditiile in care Detroit are un meci mai putin jucat. 

Oaspetii sunt inca in carti pentru un loc in play-off, sezonul regulat aflandu-se abia in prima jumatate, dar pentru aceasta performanta au nevoie de un progres vizibil in joc. Nici Islanders, si nici Wings nu au prestat un hochei convingator in ultimele saptamani. Ambele abordeaza acest meci dupa o forma recenta de 5 meciuri in care au castigat numai de doua ori. 

New York Islanders vs. Detroit Red Wings, NHL, etapa 34, miercuri 20 decembrie, ora 02:00 - avancronica si ponturi hochei NHL

Din punctul de vedere al golaverajului, NY Islanders stau mult mai bine decat adversarii lor din aceasta seara. Newyorkezii au marcat 118 goluri in 33 de partide, aratand o eficienta ofensiva mult mai mare decat a celor de la Red Wings, care au punctat doar de 86 de ori in 32 de meciuri. 

La capitolul defensiva, lucrurile sunt mai echilibrate, in sensul in care Islanders au incasat 114 goluri, iar Detroit doar 103. Se poate vedea, asadar, ca New York Islanders formeaza una dintre cele mai spectaculoase si, totodata, instabile echipe din NHL. In schimb, Detroit Red Wings se bazeaza pe o defensiva mai solida, dar din nefericire pentru ei aceasta este insotita de un atac timid, un joc ofensiv fara creativitate.

  • Detroit Red Wings a pierdut cu 10-1 ultima deplasare jucata in NHL, cu Montreal Canadiens, pe 3 decembrie.

Islanders au castigat 3 din anterioarele 5 meciuri jucate acasa, dar infrangerile cu Dallas Stars si Ottawa Senators de pe teren propriu ridica mari semne de intrebare, in conditiile in care cele doua echipe mentionate nu fac parte din elita actuala a campionatului american de hochei pe gheata.

De cealalta parte, Red Wings au pierdut 3 meciuri la rand in deplasare. Socant este ca ultimul duel disputat departe de casa s-a incheiat intr-un mod mai mult decat umilitor, Detroit pierzand cu scorul de 10-1 in confruntarea cu Montreal Canadiens.

FA-TI O FAVOARE SI CASTIGA €20 DE SARBATORI, DOAR CU OLBG.RO!

Statistici New York Islanders si Detroit Red Wings in NHL: 

  • Islanders, locul 6 in Conferinta de Est (Detroit, locul 13)
  • NY Islanders, cu 118 goluri, au al doilea cel mai bun atac din Conferinta
  • Detroit, cu 86 de goluri, au al treilea cel mai slab atac din Conferinta de Est

PONTURI: 
1 SOLIST (cota 1.52 la NETBET)
PESTE 5,5 GOLURI (cota 1.74 la UNIBET)

PROMOTIE OLBG.RO - UNIBET

50% PROFIT EXTRA PE LIGA 1*

*18+, jocresponsabil.ro, se aplica T&C