Boston Bruins este in forma mare inaintea acestei partide, care se va juca in aceasta dimineata la Madison Square Garden, in New York City. Oaspetii sunt cotati favoriti la victorie in acest meci, dar vor avea, in mod cert, de muncit pentru punctele puse in joc.

New York Rangers vs. Boston Bruins, joi 8 februarie, ora 03:00, Madison Square Garden, NYC - avancronica si ponturi hochei NHL

Boston are o forma recenta de invidiat. Bruins au castigat 4 din ultimele 5 etape. Mai mult, vin la New York City avand 5 victorii consecutive in cele mai recente meciuri jucate in deplasare. Boston Bruins pornesc cu prima sansa in acest meci, si pot profita de sirul de 3 esecuri consecutive al celor de la New York Rangers. 

New York Rangers ramane, totusi, o forta in ceea ce priveste meciurile jucate in fata propriilor suporteri. NYR ocupa al patrulea loc in clasamentul meciurilor jucate acasa, dar au castigat doar 2 meciuri din ultimele 5 jucate la MSG. 

  • Surprinzator este faptul ca New York Rangers a castigat FIECARE din ultimele 5 intalniri directe cu Boston Bruins.

Buchnevich, Kreider si Shattenkirk vor absenta la gazde in acest meci, accidentati, in timp ce la oaspeti vor fi indisponibili Acciari, Bjork si Vatrano. 

CASTIGA BANI CASH DESCHIZANDU-TI CONT LA O CASA DE PARIURI PRIN LINK-URILE OLBG!

PONTURI: 

Biletul zilei, cota 2

Participa gratis la concursuri de pronosticuri pe fotbal, tenis si baschet si poti castiga premii cash sau pariuri gratuite!