Macinata de accidentari, Ottawa Senators va avea de infruntat o provocare complicata in aceasta dimineata, impotriva celor de la Boston Bruins, care au fost net superiori canadienilor in acest sezon, in ceea ce priveste numarul victoriilor si constanta in rezultatele pozitive.

Ottawa Senators vs. Boston Celtics, duminica 31 decembrie, ora 02:00, Canadian Tire Centre - avancronica si ponturi hochei NHL

Canadienii de la Ottawa Senators nu vor putea miza pe 6 jucatori in aceasta partida. 5 dintre acestia sunt accidentati (Borowiecki, Dumont, MacArthur, Smith si Wideman), iar unul suspendat (Claesson). Gazdele vor putea miza insa pe unul din cei mai buni marcatori ai lor, Pageau. De partea opusa, Boston va avea intregul lot la dispozitie, cu exceptia lui Cehlarik, accidentat la picior.

In Conferinta de Est, care numara 16 echipe, Boston se claseaza momentan pe locul 6, in timp ce Ottawa ocupa rusinosul loc 15. Dezamagirea este imensa pentru Ottawa, care anul trecut a jucat finala de Conferinta, aratand o soliditate extraordinara. 

SPECIAL: AI €20 CASH DE CASTIGAT DOAR PE OLBG.RO!

Vestile proaste continua pentru Ottawa Senators, avand in vedere ca Bruins se prezinta intr-o forma extrem de buna. Oaspetii din aceasta noapte au castigat 4 meciuri din ultimele 5 etape. Mai mult, s-au impus in 3 din cele mai recente 5 deplasari facute in NHL.

Ottawa are acum 5 infrangeri consecutive in campionat, dar a ramas relativ puternica pe teren propriu, unde a triumfat in 3 din anterioarele 4 jocuri disputate in fata propriilor suporteri. 

Se anunta asadar un meci relativ echilibrat, in care oaspetii pornesc cu prima sansa la victorie, dar ar putea fi surprinsi de atacul pragmatic al echipei din Canada.

Statistici Ottawa Senators si Boston Bruins in NHL:

  • Cele doua echipe s-au mai intalnit o data in acest sezon: s-a impus Boston Bruins, cu 5-1. 
  • Boston, 12 victorii / 21 de meciuri in Conferinta de Est
  • Ottawa, 7 succese / 18 partide in Conferinta de Est

PONTURI: 

PARIU GRATUIT PANA LA 25 RON (SPORTINGBET*)

*18+, jocresponsabil.ro, se aplica T&C