In prezent, Toronto Maple Leafs face parte din elita Conferintei de Est a campionatului american de hochei pe gheata. Gazdele partidei din aceasta noapte se situeaza pe locul al patrulea si sunt clar favoriti in acest duel, in care infrunta penultima clasata a Conferintei, Ottawa Senators.

Toronto Maple Leafs vs. Ottawa Senators, joi 11 ianuarie, ora 02:30, Air Canada Centre - ponturi hochei NHL 

Interesant este faptul ca ambele au inregistrat aceleasi rezultate in precedentele 5 meciuri disputate in campionat. Atat Toronto, cat si Ottawa au pierdut 3 din ultimele 5 meciuri, dar au castigat 2 din cele mai recente 3 etape. Identic, ambele vin dupa o infrangere in etapa trecuta, cand Toronto a pierdut cu Columbus Blue Jackets, iar Ottawa cu Chicago Blackhawks. 

Linia de clasament a celor de la Maple Leafs se arata mult mai impunatoare decat a oponentilor din acest meci. Toronto a castigat 25 de meciuri dintr-un total de 44, in timp ce Ottawa a avut castig de cauza in numai 14 din cele 41 de jocuri disputate in campionat. 

CASTIGA €30 CASH IN LUNA IANUARIE, DOAR PE OLBG.RO!

De mentionat ca ambele grupari se confrunta cu probleme de efectiv de lot inaintea acestei confruntari. La gazde, nu vor putea evolua, din motive medicale, Horton, Lupul, Soshnikov si Zaitsev. La oaspeti, vor absenta MacArthur, Ryan, Thompson si Wideman. 

Statistici Toronto Maple Leafs si Ottawa Senators in NHL: 

  • Toronto marcheaza, in medie, 3.25 goluri per meci
  • Ottawa puncteaza, in medie, 2.75 goluri per partida
  • Senators, 37 de puncte in 41 de meciuri
  • Sens au incasat 146 de goluri in 41 de meciuri, iar Toronto doar 127 in 44 de dueluri

PONTURI: 

COTA 4.00 CA REAL MADRID SA O ELIMINE PE NUMANCIA* (BETFAIR)

*18+, jocresponsabil.ro, se aplica T&C