In urma barajului castigat cu Georgia, nationala Romaniei de futsal a reusit calificarea la Campionatul European de fotbal de sala, gazduit de Slovenia intre 30 ianuarie si 10 februarie 2018. 

Romania a fost repartizata in grupa C, alaturi de Portugalia si Ucraina. In prima etapa, romanii au fost invinsi de marea echipa a portughezilor, la care evolueaza un jucator extraordinar, Ricardinho, care a reusit, de altfel, sa marcheze un gol minunat impotriva selectionatei tarii noastre. 

Portugalia a invins Romania, scor 4-1, intr-un meci in care au marcat cate 2 goluri pe repriza. Stoica a punctat pentru Romania, la scorul de 0-2, reducand din diferenta, dar golurile lui Ricardinho si Coelho au pus punct oricaror sanse ale romanilor de a smulge un rezultat de egalitate. 

Romania vs. Ucraina, 2 februarie, ora 21:45, Arena Stozice, Ljubljana, Slovenia - avancronica si ponturi fotbal de sala

Romania si Ucraina s-au mai intalnit de 4 ori in meciuri oficiale. Primul meci s-a incheiat cu scor egal, dupa care au urmat 2 victorii ale ucrainenilor, intercalate cu un succes bifat de romani, in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2012. De fapt, victoria cu 4-1 de atunci a romanilor a fost insuficienta pentru a asigura calificarea la Mondial, intrucat Ucraina invinsese Romania in tur, scor 4-0. 

COTA 20.00 CA FCSB SA CASTIGE CU IMPOTRIVA GAZ METAN MEDIAS (5 RON MAX)* (BETFAIR)

*18+, jocresponsabil.ro, se aplica T&C

Ucraina s-a calificat la acest European din postura de castigatoare a grupei si se arata a fi o echipa mai solida decat cea a Romaniei. Totusi, cotele de la Betfair (6.00 - 4.50 - 1.50) indica posibilitatea unui meci imprevizibil, in care romanii pot sa puna probleme adversarilor mai bine cotati.

De notat ca pentru Ucraina este primul meci la acest Campionat European, dat fiind numarul impar de echipe dispus in fiecare grupa.

PONTURI: 

Biletul zilei, cota 2

Participa aici la concursuri de pronosticuri cu premii cash in joc!