In ciuda problemelor la glezna stanga, Simona Halep traieste cele mai bune zile ale carierei. A ajuns in prima finala la Australian Open si este favorita la casele de pariuri in duelul cu Caroline Wozniacki, din ultimul act. 

In prezent, la Unibet cotele la victorie sunt:
  • Simona Halep - cota 1.70
  • Caroline Wozniacki - cota 2.25
Finala Australian Open 2018, Simona Halep vs. Caroline Wozniacki, sambata 27 ianuarie, ora 10:30, Arena Rod Laver, Melbourne Park - avancronica si ponturi finala Simona Halep

Halep a pierdut doar doua seturi in cele 6 meciuri castigate pentru a ajunge in finala Openului Australian. Mansele pierdute au fost in meciurile extrem de lungi, cu Lauren Davis si Angelique Kerber, in care Simona Halep a salvat, de asemenea, 5 mingi de meci (3 cu Davis, 2 cu Kerber). 

CASTIGA €30 CASH AICI!

La fel ca Halep, Wozniacki a cedat numai 2 seturi pana in finala, cu Fett si Suarez Navarro. De notat ca pentru Wozniacki este al doilea meci pe care il joaca impotriva unei romance in aceasta competitie, dupa victoria din primul tur cu Mihaela Buzarnescu.

Scorul intalnirilor directe
Caroline Wozniacki conduce cu 4-2 scorul intalnirilor directe cu Halep. Mai ingrijorator pentru Simona este faptul ca a pierdut 3 meciuri la rand cu daneza, chiar daca 2 dintre acestea 3 au fost foarte echilibrate, fiind incheiate in set decisiv.

PONTURI: