Contrar asteptarilor, Simona Halep a avut parte de un prim tur foarte dificil la Australian Open. Romanca si-a facut mai degraba singura meciul greu, ajungand sa salveze mai multe mingi de set in prima mansa a jocului, impotriva tinerei de 17 ani, Destanee Aiava.

In turul 2, Simona Halep se va duela cu canadianca Eugenie Bouchard, o jucatoare care a oscilat masiv in ultimii 2 ani, dar o tenismena cu experienta mai mare decat Aiava, si, bineinteles, mult mai periculoasa in momentul de fata.

Simona Halep vs. Eugenie Bouchard, joi 18 ianuarie, Openul Australian, Melbourne - avancronica si ponturi tenis Australian Open

CASTIGA €30 CASH IN CURSUL LUNII IANUARIE!

Important de mentionat, inainte de orice analiza asupra acestui meci, este faptul ca Simona Halep a trecut printr-un moment dificil in partida cu Aiava. Dupa un moment in care si-a pierdut dezechilibrul, Simona si-a luxat usor glezna, insa anunta ca e pregatita sa continue turneul.

Victoria cu Aiava din primul tur vine dupa 2 ani consecutivi in care Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Australian Open.

Istoricul intalnirilor directe:

  • Halep o conduce pe Bouchard cu 2-1 la scorul meciurilor directe. Ambele meciuri disputate pe suprafata hard s-au incheiat cu victoria romancei. La Australian Open, suprafata de joc este hard. 

Pentru a accede in turul secund, Eugenie Bouchard a trecut de Oceane Dodin, scor 2-0 la seturi. 

PONTURI: 

PARTICIPA LA CONCURSUL SPECIAL DE PRONOSTICURI PE TENIS - AUSTRALIAN OPEN - PREMII CASH IN VALOARE DE €250!