Simona Halep a convins in meciul jucat in cadrul turului secund, invingand-o scor 6-2, 6-2 pe Eugenie Bouchard. Dupa un prim meci ezitant cu Destanee Aiava, in care si-a scrantit glezna, Simona a aratat complet diferit in partida cu jucatoarea canadiana, ridicandu-se la asteptarile pe care un numar 1 WTA le presupune automat. 

Simona Halep vs. Lauren Davis, sambata 20 ianuarie, Australian Open, Melbourne - avancronica si ponturi tenis Australian Open 2018

Favorita #1 la Openul Australian, Simona Halep vaneaza cea de-a zecea victorie consecutiva in acest tur 3, in care o infrunta pe americanca Lauren Davis. Davis si Halep s-au mai intalnit o singura data, in 2013, cand Simona a avut castig de cauza, in urma unui meci castigat cu 2-0 la seturi. 

Pentru a accede in turul 3, Lauren Davis a trecut de Jana Cepelova si Andrea Petkovic. In primul tur, Davis a revenit de la 0-1 la seturi, intorcand soarta meciului cu Cepelova, in timp ce in al doilea tur Lauren a trecut de Petkovic, care o invinse pe Petra Kvitova in primul tur.

Contrariant, Lauren Davis a eliminat-o si pe Andrea Petkovic dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi. Intrigant este scorul cu care Davis a trecut de Petkovic: dupa ce a pierdut primul set cu 6-4, Davis s-a impus in seturile 2 si 3, cu scor neverosimil: 6-0, 6-0. 

CASTIGA €30 CASH IN LUNA IANUARIE 2018!

Traseul americancei Lauren Davis este interesant, in conditiile in care a venit la Australian Open dupa 3 infrangeri consecutive in circuitul WTA.

Analizand din punct de vedere fizic, adversara Simonei Halep, Lauren Davis nu este o figura impresionanta. Davis are o inaltime de 1,57 m si o greutate de 55 kg. Lauren are doar 24 de ani, dar are o experienta relativ mare in circuitul profesionist.

PONTURI: 

PARTICIPA LA CONCURS SI CASTIGA BANI CASH! COMPETITIE PRONOSTICURI CU PREMII - AUSTRALIAN OPEN 2018