Epilogul etapei cu numarul 24 din Premier League le aduce fata in fata pe Swansea City si Liverpool, intr-un duel care se anunta dezechilibrat la o prima vedere. Swansea este in prezent „lanterna rosie” a clasamentului, in timp ce Liverpool are ocazia de a o egala la puncte pe Chelsea, ocupanta locului 3, in cazul unei victorii azi.

Swansea City vs. Liverpool, luni 22 ianuarie, ora 22:00, Liberty Stadium - avancronica si ponturi 1x2 Premier League

Cu 4 victorii consecutive in campionat, elevii lui Jurgen Klopp pot aborda aceasta deplasare cu maxima incredere. Joaca pe terenul ultimei clasate, echipa din Tara Galilor avand si cel mai slab atac din Premier League, cu doar 14 goluri marcate in cele 23 de meciuri jucate pana acum.

  • De stiut: Liverpool n-a mai pierdut de 14 meciuri. 

Din cele 11 meciuri jucate acasa, in fata propriilor suporteri, galezii din Swansea au castigat doar 2, si au remizat in alte 2. In schimb, Liverpool se poate lauda cu un palmares onorabil in deplasare, mai ales daca urmarim perioada recenta, in care au castigat 4 din cele mai recente 5 meciuri jucate departe de casa.

Liverpool experimenteaza insa probleme de lot, cu Clyne si Bogdan indisponibili, dar si jucatori ca Lovren sau Sturridge incerti. Mai important pentru „cormorani” este faptul ca Salah a fost declarat apt de joc pentru meciul din aceasta seara, prin urmare sansele lui Liverpool la victorie sunt considerabile.

CASTIGA €30 CASH IN LUNA IANUARIE!

In ultimele 5 meciuri jucate de Swansea si Liverpool in Tara Galilor, Liverpool s-a impus de 2 ori, Swansea o data, iar celelalte 2 s-au incheiat cu scor egal.

PONTURI: 

PARTICIPA LA CONCURSUL SPECIAL DE TENIS - AUSTRALIAN OPEN - €250 PREMII CASH

Biletul zilei (cota 2)