Tottenham si Arsenal deschid etapa in Premier League cu un nou episod al Derby-ului Nordului Londrei care promite multe. Meciul se va juca pe Wembley Stadium si va aduce la stadion aproximativ 90,000 de spectatori. 

Tottenham vs. Arsenal, sambata 10 februarie, ora 14:30, Stadionul Wembley, Londra - avancronica si ponturi Premier League fotbal

Atat Spurs, cat si Arsenal au marcat cate 51 de goluri in cele 26 de etape disputate pana acum. Diferenta dintre cele doua este reprezentata de numarul golurilor incasate. Tottenham a primit 24 de goluri, in timp ce „tunarii” au incasat nu mai putin de 35. 

In clasament, discrepanta de 11 goluri se materializeaza intr-un ecart de 4 puncte, pe care Tottenham il are avans fata de Arsenal.

Momentan, ambele echipe se afla in afara top 4, dar Spurs se afla la doar 2 puncte in spatele ocupantei locului 3, Liverpool.

Nou venit la Tottenham, Lucas Moura are mici sanse de joc, din cauza faptului ca nu a prins multe minute de joc in acest sezon pana acum, prin urmare este putin probabil ca debutul acestuia sa se faca tocmai in acest derby.

La Arsenal, Santi Cazorla ramane in continuare indisponibil, din motive medicale, insa si Welbeck, Cech sau Monreal sunt printre numele care pot absenta de la aceasta confruntare.

CASTIGA BANI CASH CU OLBG.RO!

Ultimele 5 meciuri directe:

  • 3 egaluri
  • 1 victorie Arsenal
  • 1 victorie Tottenham

PONTURI: