Cel mai interesant meci al etapei 25 din Premier League le aduce fata in fata pe Tottenham Hotspur si Manchester United. Partida se va juca miercuri seara, pe Stadionul Wembley, unde peste 80,000 de oameni vor asista la meci.

Tottenham vs. Manchester United, miercuri 31 ianuarie, ora 22:00, Stadionul Wembley - avancronica si ponturi 1x2 Premier League

„Diavolii rosii” au suficiente motive de incredere inaintea acestei partide. Desi ii asteapta un meci dificil, impotriva unei aparari foarte bune, oaspetii vin cu increderea ridicata la cote inalte, dupa ce au obtinut 3 victorii consecutive in campionat. Everton, Stoke si Burnley au fost cele mai recente victime ale gruparii antrenate de Jose Mourinho.

De notat faptul ca Manchester United n-a mai incasat niciun gol in campionat de 4 etape incoace. Cu alte cuvinte, n-au mai incasat gol de pe 26 decembrie, cand au remizat de Boxing Day, acasa, scor 2-2 cu Burnley.

BONUS 50% PANA LA 450 RON (BETFAIR)*

*18+, jocrsesponsabil.ro, se aplica T&C

Tottenham este la randul ei neinvinsa in cele mai recente 5 etape disputate, si a bifat tot 3 succese in ultimele 5 meciuri. Totusi, in precedentele 3 etape Spurs au bifat o singura victorie, remizand cu West Ham si Southampton, spre surpriza neplacuta a fanilor echipei din nordul Londrei.

Ultimele 5 meciuri directe:

  • 3 victorii Manchester United
  • 2 succese Tottenham Hotspur
  • Niciun rezultat de egalitate

United nu se va putea baza in acest meci pe Bailly si Ibrahimovic, ambii accidentati. Blind este incert pentru acest meci, dar ar putea figura pe foaia de joc.

Alderweireld, Aurier, Lamela, Rose si Winks au sanse 50-50 de joc in aceasta partida si este posibil sa nu fie inclusi in lotul selectat de Mauricio Pochettino pentru acest meci. 

PONTURI: 

Biletul zilei, cota 2 (ponturi fotbal, pronosticuri tenis)