Scrie parerea ta despre o casa de pariuri si poti castiga €30 bani cash! 

Vrei sa primesti €10 doar pentru a-ti deschide un cont si a ne spune mai apoi ce crezi despre acea casa de pariuri?

Deschide un cont la Unibet, Sportingbet sau Betfair printr-unul dintre link-urile noastre OLBG in cursul lunii ianuarie 2018 si te vom recompensa cu un premiu de €10 bani cash dupa ce ai lasat un review sincer in sectiunea de review-uri de pe site. Spune-ti parerea sincera despre acea agentie si parcurge urmatorii pasi simpli pentru a intra in posesia banilor. 

Dupa ce ai indeplinit pasii de mai sus, vei primi €10 CASH in balanta banilor reali din contul tau pentru fiecare casa de pariuri la care ai parcurs etapele de mai sus. Asadar, daca parcurgi etapele de mai sus pentru ambele case de pariuri, Netbet si Betfair, vei fi rasplatit cu €20 din partea noastra.

Case de pariuri disponibile pentru aceasta oferta: 

Dar stai! Oferta devine si mai buna...

Daca in cursul lunii ianuarie reusesti sa parcurgi pasii de mai sus pentru toate cele 3 case de pariuri, Unibet, Sportingbet si Betfair, ITI VOM DUBLA PREMIILE CASH castigate in concursurile de pronosticuri cu comentarii organizate de OLBG.RO in luna februarie 2018!

Cum sa scrii un review pentru o casa de pariuri: 

  1. Intra pe olbg.ro la sectiunea case de pariuri
  2. La casa de pariuri care te intereseaza, apasa pe butonul comentarii + numele casei de pariuri (de ex: comentarii Unibet)
  3. Ofera un rating (1-5 stele), un titlu, scrie numele orasului tau si, in final, parerea ta. Nu exista o limita de cuvinte. Incearca sa te gandesti la lucrurile care iti plac si la factorii care te fac sa fii nemultumit cu privire la acea casa de pariuri. Prezinta avantajele si dezavantajele agentiei, in opinia ta. Mai presus de toate, spune-ti opinia ta sincera, pentru ca apreciem sinceritatea mai intai de toate! 


Review Netbet casa de pariuri parere

Termenii si conditiile ofertei: 

  • Utilizatorul trebuie sa deschida un cont nou folosind un link de pe site-ul OLBG Romania (olbg.ro)

  • Utilizatorul trebuie sa aiba un cont pe olbg.ro

  • Utilizatorul trebuie sa depuna minim €10 in contul casei de pariuri

  • Conturile noi trebuie sa fie facute la Unibet, Sportingbet sau Betfair

  • Premiile cash vor fi creditate in conturile OLBG la sfarsitul lunii

  • Premiile dublate din ianuarie nu se aplica la premiile oferite pentru competitiile de pe forum