Duminica, 1 octombrie, OLBG.RO a oferit 2 bilete castigatoare, cu profit cumulat de €70 obtinut la casele de pariuri 888.ro si Betfair.

DESCHIDE-TI UN CONT LA BETFAIR SI BENEFICIEZI DE O SUPER OFERTA: bonus 50% pana la 450 RON! 

Biletul de baschet a continut 2 selectii, cu cote de 1.70, respectiv 1.83, insumand un profit de €21.

  • Pentru primul pont, am intuit o victorie la minimum 5 puncte diferenta a echipei Mega Bemax in fata celor de la Cibona. Gazdele s-au impus cu 95-88, asadar la 7 puncte diferenta, o distanta linistitoare atat pentru suporterii echipei, cat si pentru soarta biletului nostru.
  • Al doilea pont i-a avut in prim-plan pe baschetbalistii de la Brescia, care au respectat calculele hartiei si s-au impus pe parchetul celor de la Pesaro. Totusi, acest pont a fost la limita, oaspetii castigand partida la doar 3 puncte diferenta. 

Cu un dram de noroc, acesta a fost primul bilet castigator de baschet oferit pe noile pagini de ponturi de pe OLBG.RO.

Vezi biletele castigatoare AICI si AICI. 

Profitul mai consistent, de €50 a venit din fotbal, unde am intuit corect doua ponturi cu cote de 1.58, respectiv 1.70. La acest bilet miza a fost triplata, datorita gradului mai mare de incredere. 

  • Pentru o cota de 1.70, ne-am bazat pe faptul ca atat Valencia, cat si Bilbao sunt suficient de puternice in atac incat sa inscrie minimum o data, iar acest lucru s-a intamplat chiar mai repede decat am fi crezut, partida ajungand la 5 goluri inscrise in final.
  • La o cota de 1.58, ne-am asumat riscul de a spune ca in meciul Sepsi vs. FCSB nu vor marca ambele, iar intuitia ne-a zambit din nou, oaspetii invingand clar, cu 4-0. 

PONTURILE ZILEI SUNT AICI!

PARIAZA FARA RISC DE PE MOBIL, LA UNIBET!