Cum sa plasezi ponturi cu comentarii


Ai accesat site-ul OLBG.RO dar inca nu ai reusit sa participi la competitiile lunare?

Citeste in acest articol cei 3 pasi pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a fi parte a platformei romanesti OLBG si procura-ti sansa de a castiga bani reali gratis!


Odata ce ai intrat pe site si esti logat, esti liber sa navighezi in sectiunea competitiilor de pronosticuri sportive! Aceasta poate fi accesata prin butonul „Membri-Adauga un pont!”Din acest moment, ai facut un pas mare inspre banii reali oferiti gratis de OLBG. Ajuns la aceasta pagina, vei avea posibilitatea de a plasa primul tau pont pe OLBG Romania!
 


Pe aceasta pagina, poti observa in dreapta sus balanta ta virtuala (in acest exemplu balanta este de peste 2000 de bani virtuali). De asemenea, este prezentata si balanta banilor reali, langa balanta banilor virtuali.

Balanta banilor reali creste direct proportional cu numarul ponturilor castigatoare pe care le plasezi. Plasand ponturi castigatoare, inregistrezi profituri care intrec ceilalti pariori in competitiile lunare.

Datorita ponturilor tale, poti castiga sute de euro, iar banii pot fi retrasi gratuit, in orice moment, prin intermediul Paypal sau Skrill.
Pentru a plasa un pont, selecteaza evenimentul pe care vrei sa adaugi pontul.Aici, ai nevoie sa treci prin urmatorii pasi:
 • Plaseaza-ti selectia apasand click. Pontul tau va aparea ingrosat precum Amkar Perm, in imaginea de mai sus.
 • Alege miza virtuala pe care o depui (o varianta din intervalul 50-500)
 • Bifeaza casuta in cazul in care acesta este PONTUL ZILEI pentru tine
 • Adauga un comentariu de minimum 20 de cuvinte prin care sa motivezi de ce crezi ca pontul tau va fi castigator
 • La final, apasa click pe SALVEAZA PONT
Dupa ce ai parcurs pasii anterior mentionati, ti se va afisa o fereastra prin care te poti asigura ca ai plasat pontul pe care voiai sa il faci, la fel ca in imaginea de mai jos.Daca toate detaliile sunt corecte, apasa CONFIRMA PONT.
In cateva secunde, vei primi confirmarea salvarii pontului tau. 

Pentru a vedea ponturile tale curente, apasa pe butonul PONTURILE MELE. Acolo vei putea observa toate ponturile pe care le-ai plasat pe evenimentele care urmeaza sa se desfasoare.De asemenea, poti apasa click pe butonul ISTORIC PONTURI pentru a vedea cat de bine te-ai descurcat cu ponturile pe care le-ai plasat in trecutul apropiat sau indepartat.

Toate ponturile insotite de comentarii lungi de minimum 20 de cuvinte vor fi contabilizate la competitiile lunare gazduite de OLBG, la care poti castiga bani reali! 

In ceea ce priveste comentariile, OLBG pune pret pe calitatea comentariilor oferite de membrii OLBG. Pentru a scrie comentarii de calitate, informeaza-te corect cu privire la evenimentul pe care vrei sa pariezi si vino cu argumente clare in sustinerea alegerii tale.

Printre lucrurile pe care le poti insera intr-un comentariu se pot regasi:
 • forma recenta a celor doua echipe/ a celor doi jucatori
 • rezultatele din intalnirile directe anterioare
 • absentele din motive medicale ori suspendari
 • avantajul terenului propriu
 • atmosfera din cadrul echipelor
 • dorinta sportivilor de a indeplini un obiectiv
 • preferinta unui sportiv pentru o anumita competitie
 • calitatea individuala a jucatorilor dintr-o echipa
 • duelurile unu-la-unu, in cazul fotbalului (exemplu: Benzema – Pique pentru meciul Real Madrid - Barcelona)
 • stilul de joc
Citind acest articol, ai aflat cum poti sa plasezi ponturi cu comentarii pe OLBG.RO. Acestea iti vor garanta intrarea in competitiile lunare si, implicit, sansa de a castiga bani reali! 

Incepe astazi sa plasezi ponturi castigatoare si poti castiga, fara niciun risc, sute de euro prin intermediul OLBG!
 

Pariuri gratuite