Ponturi gratis de la cei mai buni pariori


Internetul a fost rampa de lansare a multor oameni de-a lungul ultimilor 10-15 ani, dar acest lucru nu a insemnat ca toti indivizii care au incercat sa ajute au fost bine intentionati.

Din nefericire, lumea pariurilor nu a fost ocolita de numerosi oameni care au avut de gand sa creeze sisteme de escrocherie, de pe urma carora sa profite pentru a-si satisface nevoile personale.


Lucrurile au devenit complicate si neplacute atunci cand numarul oamenilor rau intentionati a crescut, astfel stricandu-se reputatia pariorilor seriosi, interesati sa faca profit din ponturile lor, si nu din inselatorie.

Un exemplu de inselatorie intalnit si azi pe internet sunt paginile web ori paginile de Facebook/Twitter, in care sunt expuse in mod regulat meciuri care ar fi considerate blaturi. Comunicand in necunostinta de cauza in majoritatea situatiilor, administratorii acestor tipuri de pagini induc in eroare multi pariori superficiali, care sunt suficient de creduli incat sa se bazeze pe spusele unor necunoscuti cu privire la un blat oarecare.Circumstantele devin intr-adevar toxice atunci cand acesti pariori superficiali, nedispusi la efort, aleg sa plateasca administratorii acestor pagini pentru a li se oferi in schimb ponturi despre asa-numitele blaturi cunoscute cu putin timp inaintea desfasurarii evenimentului.

Bineinteles ca indivizii care cunosc in prealabil informatii veridice despre meciuri trucate nu ar avea nevoie de sume mici, primite de la necunoscuti pentru a face profit, in conditiile in care ar putea sa parieze ei insisi selectia in cauza, la orice agentie.

Mai mult decat atat, pe internet s-au lansat si multi pariori care si-au demonstrat valoarea, intr-o masura mai mica sau mai mare. Acestia au izbutit sa se faca cunoscuti datorita ponturilor lor castigatoare, iar multi au fost fascinati de cunostintele si inspiratia acestora.

Acesti pariori nu au ezitat sa isi ofere ponturile in schimbul unor sume de bani, reusind chiar sa faca profit atat din pariuri, cat si din aceste servicii pe care le-au oferit.

Insa cu totii stim ca niciun parior nu poate fi mereu constant, fiecare avand perioade mai bune si mai putin faste. In legatura cu acest subiect, poti citi acest articol pentru a afla cum sa gestionezi perioadele nefaste la pariuri. Prin urmare, astfel de servicii nu merita atentia niciunui parior responsabil, care stie ca ar putea folosi acei bani pentru noi pariuri, si nicidecum pentru a primi gratis inspiratie si ponturi care, pana la urma, nu iti garanteaza vreun profit.

In plus, nimeni nu garanteaza constanta cu care acel parior ofera ponturile lui publicului larg, si nici munca sau gradul de seriozitate pe care le investeste in selectiile lui.

Dar cine nu si-ar dori sa incaseze bani de pe urma ponturilor sale? Efortul este minim, iar sumele pot reprezenta bani gratis. Totusi acest lucru este posibil, dar OLBG Romania nu sfatuieste niciun parior sa risipeasca efort, timp si bani in intentia de a-si crea pe cont propriu un nume in lumea larga a pariorilor.

Internetul a fost deja inundat de oameni mai putin sau mai mult priceputi la pariuri, asadar a-ti face loc printre acestia poate fi extrem de dificil. Insa cu mult mai usor este sa castigi bani gratis din ponturile tale, incepand de astazi!

Poate suna prea bine pentru a fi adevarat, dar OLBG Romania rasplateste cu bani reali pariorii care ofera cele mai bune ponturi, fara ca acestia sa fie nevoiti sa depuna vreun ban in schimb.

Daca te intereseaza sa cunosti detalii despre modalitatea prin care poti sa devii un parior de succes in cadrul comunitatii OLBG, informeaza-te din acest articol! 

OLBG Romania organizeaza lunar competitii cu premii in bani de peste 750 de euro, prin urmare acest site nu poate fi neglijat de catre niciun parior serios si responsabil. In cazul in care esti interesat sa participi la competitiile OLBG Romania, citeste acest articol pentru a afla cum sa plasezi ponturi cu comentarii. Nu uita: ponturile insotite de comentarii lungi de minim 20 de cuvinte vor fi contabilizate la clasamentele concursurilor.Urmarind pasii mentionati in cele doua articole de mai sus, poti sa ajungi la stadiul in care vei castiga bani din ponturile tale! Nu vei depinde de nimeni, iar banii pe care ii vei dobandi vor fi direct proportionali cu numarul ponturilor castigatoare pe care le plasezi. Cum este posibil acest lucru? Afla aici! 

Cea mai buna stire insa este ca OLBG.RO este un site in care intregul continut este accesibil si disponibil tuturor, in mod gratuit. Mai mult decat sansa imposibil de ratat, prin care poti castiga bani reali, fara niciun risc, pariorii sunt liberi sa viziteze acest site pentru a consulta cele mai bune ponturi oferite de membrii OLBG.

In alta ordine de idei, OLBG.RO nu doar ca iti ofera bani pentru ponturile tale bune, dar iti pune la dispozitie si cele mai bune ponturi plasate de membrii comunitatii OLBG, absolut gratuit!

In aceste conditii, a plati pentru serviciile vreunui parior pe internet, indiferent de valoarea sa, este un lucru cel putin prostesc, cunoscand faptul ca OLBG a atras la nivel global numerosi jucatori de mare anvergura, ale caror ponturi pot sa aduca profit in buzunarele multor pariori. Secretul il reprezinta atentia cu care urmaresti selectiile membrilor OLBG. Din fericire, ponturile lor sunt de multe ori excelente si demne de imitat!In cele ce urmeaza, vom privi impreuna asupra modului prin care oricine poate sa viziteze site-ul OLBG.RO si poate sa obtina in mod gratuit ponturi de la cei mai buni pariori!

Pentru a clarifica, cele mai bune ponturi ale membrilor OLBG pot fi observate de catre oricine, iar pentru a le observa nu este nevoie nici macar de crearea unui cont pe site.

Cu alte cuvinte, ponturile sunt vizibile publicului larg, iar fiecare parior interesat de ponturile celor mai buni pariori este liber sa viziteze site-ul in orice moment al zilei, intrucat sectiunea cu cele mai bune ponturi este filtrata si actualizata de sistem in mod automat!


Unde gasim ponturi gratis de la cei mai buni pariori? 


Raspunsul e simplu: accesand site-ul www.olbg.ro!

Odata ce ai intrat pe site, esti mai aproape ca niciodata sa identifici cele mai bune ponturi, oferite gratis de platforma OLBG!

Ponturile pot fi gasite in 6 sectiuni diferite:
 • Ponturi pariuri sportive
 • Ponturi tenis
 • Ponturi fotbal
 • Biletul zilei
 • Ponturi concursuri
 • Ponturi alte sporturi


Mai departe, vom analiza in parte fiecare sectiune pentru a afla pagina pe care doresti sa o accesezi, in functie de sporturile care te intereseaza si pe care plasezi cele mai multe ponturi.
 1. Ponturi pariuri sportive

OLBG.RO filtreaza si actualizeaza constant, in mod automat, cele mai bune ponturi ale pariorilor-membri OLBG Romania. Este important de retinut ca aceste ponturi sunt disponibile tuturor, in mod gratuit, iar tot ce trebuie sa faci pentru a le vedea este sa apesi un click!

Acestea pot fi gasite la butonul „ponturi pariuri”, sectiunea „ponturi pariuri sportive.” Pagina cu ponturi ar trebui sa arate foarte asemanator cu imaginea de mai jos.Dupa cum se poate observa la prima vedere, in topul paginii ajung cele mai bune ponturi, adica selectiile plasate de cei mai multi pariori. Un pont plasat de multi pariori (84 in cazul de fata la selectia victorie Manchester City) are o probabilitate foarte mare de reusita, stiind ca peste 80 de persoane au considerat ca City are prima sansa de a se impune in acea partida.

Pentru a deosebi un pont bun de altul mediocru, este important sa urmarim gradul de incredere al pontului. In cazul de fata, victoriile lui Manchester City si Inter Milan sunt foarte sigure, graficul care afiseaza „incredere” fiind aproape plin, in timp ce pontul egal pentru meciul dintre West Brom si Middlesbrough are o incredere de aproximativ 50%, ceea ce il face destul de riscant.

Pe banda portocalie, „ponturi” inseamna numarul selectiilor plasate de membrii OLBG, ratingul ilustreaza increderea, iar in ultima coloana este afisata cota.

In cazul in care te afli intr-o cautare specifica, sistemul OLBG.RO iti ofera sansa de a gasi ponturile pe care le cauti, in cel mai scurt timp. Odata ce ai ajuns pe aceasta pagina, ai libertatea de a-ti personaliza modul de afisare a ponturilor bune!

Apasand click pe „editeaza”, ajungi la fereastra vizibila in imaginea de sub, in care poti selecta ponturi dintr-un anumit sport sau dintr-un anumit campionat. De asemenea, poti sa alegi gradul de incredere al pontului, precum si cota minima a acestuia. Pentru a accesa chiar acum cele mai bune ponturi oferite de OLBG.RO, apasa click aici! 
 1. Ponturi tenis

Esti un parior pasionat de tenis? OLBG.RO poate sa fie un loc bun in care poti gasi ponturi inspirate pentru a avea succes la pariuri!

A doua sectiune a butonului „ponturi pariuri” de pe site are in vedere cele mai bune ponturi plasate pe tenis de catre membrii OLBG. Accesand aceasta pagina, poti sa observi cele mai bune ponturi pentru circuitul WTA, cat si pentru ATP. In cazul de mai jos, sunt afisate ponturi din ambele circuite.La fel ca in pagina principala cu ponturi, ponturi tenis este o sectiune in care ponturile sunt filtrate in functie de increderea pariorilor cu privire la acea selectie.

Vrei sa verifici cele mai bune ponturi pe tenis? Acceseaza acest link! 
 1. Ponturi fotbal

Dat fiind faptul ca majoritatea pariorilor de pe OLBG.RO sunt specializati pe fotbal, una dintre cele mai bune sectiuni cu ponturi gratis este aceea destinata fotbalului.

Pentru o cautare mai facila si mai rapida, partea superioara a ecranului va afisa mai multe competitii. Ponturile sunt filtrate corespunzator, iar astfel poti ajunge la ponturile pe care le cauti in doar cateva secunde.
In situatia de mai jos, am accesat sectiunea „ligi europene”, care include toate campionatele mari ale Europei, cu exceptia campionatului Angliei, care este repartizat individual. Asadar, poti accesa ponturile din campionatul care te intereseaza. Aici, am gasit cateva ponturi bune pentru meciuri din Serie A, cu grad de incredere ridicat. Mai mult, peste 15 pariori au indicat victoria celor de la PSG, fapt care face acest pont suficient de credibil si demn de incercat, pentru cota sa de 1.75.  Iti lipseste inspiratia pe care o aveai odinioara la pariurile pe fotbal? Nu ezita si inspira-te din ponturile la pariurile pe fotbal oferite de membrii OLBG, apasand aici!
 1. Biletul zilei

Ultima sectiune a butonului „ponturi pariuri” se numeste „Biletul zilei” si este o pagina in care sunt propuse cateva dintre cele mai bune pariuri ale zilei.

Aceasta este actualizata in fiecare zi, asadar daca esti in cautarea unui bilet zilnic, „Biletul zilei” de pe OLBG.RO poate fi cel mai bun raspuns pentru tine! Deschizand articolul din sectiunea cu albastru, gasesti cateva dintre cele mai bune ponturi pentru acea zi, asemenea celor din imaginea de mai jos. Afla care sunt ponturile biletului de astazi, printr-un click aici! 
 1. Ponturi concursuri

Pentru a afla cele mai bune ponturi, poti sa vizitezi paginile concursurilor organizate de OLBG Romania. De la sine inteles, ponturile cele mai bune pot fi gasite la pariorii cei mai buni din comunitatea OLBG. Acestia sunt cei care se claseaza in top 3 la competitiile lunare sau pe primele pozitii ale concursului saptamanal.

Cei mai buni pariori pot fi gasiti la sectiunea „concursuri pronosticuri-tabele”. Acolo vor fi afisate clasamentele competitiilor lunare de fotbal si tenis, la fel ca in imaginea de mai jos.

Apasand pe numarul ponturilor deschise, poti sa afli care sunt ponturile curente ale celor mai buni pariori. De regula, acestea au cea mai mare probabilitate de reusita si merita incercate. 
In cadrul sectiunii ponturi pariuri sportive pot fi gasite si ponturi pentru alte sporturi, precum baschet sau hochei pe gheata. In imaginea de mai jos pot fi observate cateva ponturi plasate pe campionatul suedez de hochei pe gheata.In concluzie, OLBG.RO este unul dintre site-urile care merita luate in considerare atunci cand esti in cautarea unor ponturi bune. Serviciile oferite de OLBG sunt complet gratuite, iar ponturile membrilor OLBG sunt in nenumarate randuri inspirate si profitabile.

Gratuit si fara sa depui bani in schimb, poti participa la competitiile lunare de pe OLBG, la care poti castiga bani reali, si ai libertatea de a te informa cu privire la ponturile plasate de cei mai buni pariori ai comunitatii OLBG Romania


 

Pariuri gratuite