Strategii folosite la pariuri

Sisteme de pariere​


Se presupune ca strategiile de pariuri ofera un avantaj impotriva caselor de pariuri de aceea mai ai jos vei gasi cele cunoscute strategii si modul de aplicare al acestora.

Martingale

Probabil cea mai cunoscuta strategie de pariere este Martingale si poate fi folosita cu success daca dispui de o suma foarte mare de bani. Strategia consta in alegerea unei sume initiale pe care vrei sa o pariezi ( 10Ron de exemplu)  iar cota minima trebuie sa fie de cel putin 2,00. Daca primul pariu este pierzator vei dubla miza pe urmatorul pariu. Daca si urmatorul pariu este pierzator vei dubla din nou miza pana cand vei avea un pariu castigator. Odata ce ai castigat un pariu iti vei recupera bani investiti pana in acel moment plus un profit.

Exemplu: Cel mai bine se aplica pe echipele care fac multe egaluri pe parcursul uni sezon iar pentru exemplu vom lua o echipa din Franta.
Miza initiala 10Ron    Echipa  Nantes sa faca egal
Etapa 1: 10 ron x 3,10  necastigator
Etapa 2:20 ron x 3,20 necastigator
………
Etapa 6: 320ron x 3,1 castigator = 992ron
Suma pariata: 10+20+40+80+160+320=630Ron
Suma castigate: 992 Ron, deci avem un profit de 362Ron


Riscul mare la aceasta strategie e ca poti ajunge sa pariezi o suma foarte mare de bani dupa 6 etape fara un pariu castigator.

Easy money

easy money

Aceasta strategie de pariere se aplica pe gol inscris in meci. Pur si simplu trebuie sa alegi partide in care crezi ca se va inscrie. Cotele ca un gol sa fie inscris intr-un meci cu doua echipe ofensive sau intre o favorita clara si un outsider, sunt de 1,02-1,03. Tot ce trebuie sa faci e sa incepi cu o suma de bani si sa o pariezi pe astfel de meciuri, inclusiv profitul pe care il faci dupa fiecare pariu, pana ajungi la o suma consistenta.

Exemplu:daca incepi cu 50Ron si pariezi pe 100 de meciuri cu cota 1,02 vei ajunge la un bankroll de 320Ron. Daca continui pana la 200 de meciuri vei ajunge la un bankroll de 2000 Ron.
Tot ce trebuie sa faci e sa eviti rezultatele de 0-0, care sunt destul de rare la o cota de 1,02.

Mai multe strategii gasesti pe forum in aceste thread-uri:
Strategii tenis
Money Back

TradingTermenul de “Trading” este imprumutat de la pietele financiare si aceasta strategie functioneaza pe acelasi principiu. Ca sa fi un bun trader trebuie sa anticipezi cum vor evolua cotele si implicit meciul. Tot ce trebuie sa faci e sa pariezi pe un eveniment inainte de meci cu o zi sau chiar si cu cateva ore iar daca cotele se misca in favoarea ta inchizi pariul cu un profit. Trading se face in special la casele de exchange cum este Betfair, poate fi realizat si la Bet365 dar nu la fel de profitabil pentru ca faci trading cu casa de pariuri. Acelasi lucru se poate face si pe pariuri live cu mult mai mult succes si poarta numele de “scalping”

Exemplu: Anticipati ca in meciul Lille- Bordeaux se vor marca putine goluri. Pariati 100Ron pe sub2,5 goluri inainte de meci la o cota de 1,55. E posibil sa scada cota chiar inainte de inceperea partidei la 1,50 si poti inchide pariul cu un profit de 3,5 Ron sau daca cota nu s-a miscat deloc astepti 5 minute dupa inceperea meciului si obti acelasi profit. Daca sa inscris un gol in primele 5 minute fie reduci din pierdere si inchizi pariul pe minus, fie astepti pana in minutul 40 si speri sa nu se mai inscrie ca sa inchizi pariu fara pierderi.

Sport ArbitrageCa sa practici aceasta strategie de pariere este nevoie de foarte multa documentare in prealabil si un bankroll de minim 1600Ron dar indicat este sa incepeti cu 3200Ron. Dupa cum probabil sti cotele la casele de pariuri online se modifica in mod constant iar cand se intampla asta apar situatiile de arbitrage, sau pur si simplu unele case de pariuri ofera cote diferite. Termenul de arbitrage inseamna ca, daca pariem o suma de bani pe un rezultat la o casa de pariuri si o suma de bani pe opusul acelui rezultat la o alta casa de pariuri, obtinem un profit indiferent de ce se va intampla in meci.

Exemplu: Simona Halep- Maria Sharapova
La Bet 365 avem cotele 1,70 cu 2,30
La Sportingbet avem 1,6 cu 2,60
Daca pariem:
La Bet365 pe 1,70 x 100Ron = 170Ron
La Sportingbet pe 2,60x 65Ron= 170Ron
Profit:170Ron – 165Ron = 5Ron


Riscuri: Bankroll necesar foarte mare, unele case de pariuri online iti limiteaza miza maxima la 6Ron odata ce descopera ce faci, poti face o eroare la miza introdusa, cotele se pot modifica in timp ce faci pariul sau pariul poate fi anulat la o casa de pariuri si ramai descoperit  pe un rezultat.
 
 Ai mai multe intrebari? Obține sfaturi pe forumul nostru prietenos unde se poate practica de asemenea pariuri sporitve în competițiile noastre gratuite de pronosticuri sportive  și unde ai sansa de a câștiga premii în bani reali, fara nici un risc.

 

Pariuri gratuite